Calendario

Noviembre 2015
LunMarMierJueVierSabDom
 << <Avr 2019> >>
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

Anuncio

¿Quién está en línea?

Miembro: 0
Visitante: 1

rss Sindicación

Anuncio de los artículos posteados el: 19/11/2015

Nov192015

Cum sa evaluezi calitatea lucrarilor unui service auto ?

Ar trebui sa cunosti un service auto profesionist! Insa cum sa selectezi dintre cate service-uri existente in Bucuresti si nu numai? Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ofera mai multe sfaturi ce ar trebui sa le urmam.


Astfel nu vom fi "tepuiti" si nici jupuiti de cei de la service. Ce sa urmarim cand intram intr-un service auto? La oferte, la cat de aproape se situeaza fata de casa sau la modul in care isi respecta sarcinile mecanicii? Iti oferim cateva sfaturi pe care sa ti le amintesti cand iti dai autoturismul in grija atelierelor auto. Nu uita in torpedou obiecte scumpe ! Motivul? S-ar putea ca in perioada aceasta sa iti fie necesare dosare ori anumite bunuri precum telefonul, tableta, lanterna etc.


Aceasta va facilita munca mecanicului. Spre ex., cand acesta trebuie sa urce masina pe rampa, insa masina este murdar in zona rotilor, cel de la service vor trebui sa inlature murdaria pentru a ajunge la anumite piese.


Arunca o privire la suprafata de lucru. Un service de reparatii auto ordonat are sanse mari sa fie unul in care se lucreaza cu atentie.Ar fi recomandat ca inainte de a duce autoturismul in service sa verifici spatiul de lucru. Acesta iti va dezvalui amanunte importante despre profesionalismul service-ului.


Echipa service-ului auto sunt obligati sa-ti raspunda la toate intrebarile, sa-ti prezinte rezolvari de fiecare data cand le ceri astfel de lucruri, este necesar sa iti arate cu seriozitate activitatile care vor fi efectuate si defectiunile pe care le are automobilul tau. Un service care se respecta are un spatiu de asteptare de unde poti vedea masina, clientul avand oportunitatea de a vedea modul de lucru la masina ta. Mai mult decat atat, la finalul activitatii mecanicul auto care a muncit la masina e raspunzator sa prezinte proprietarului piesele gasite cu probleme ce le-a schimbat si sa explice ce anume nu a mai functionat la ele.


Daca exista costuri noi pe durata lucrarii reprezentantul service-ului trebuie sa anunte clientul si sa Service auto bucuresti ii explice bine ca este nevoie de o lucrare suplimentara. Proprietarul va fi singurul care alege daca defectul se va corecta acum ori mai tarziu.


Admin · 4321 vistas · Escribir un comentario