Calendario

Abril 2019
LunMarMierJueVierSabDom
 << < > >>
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Anuncio

¿Quién está en línea?

Miembro: 0
Visitante: 1

rss Sindicación

En022016

11:52:20

Previziuni in promovarea site-urilor

SEO este in continua diversificare, totodata noile tehnici de dezvoltare.
In conformitate cu informatiile specialistilor, numai anul trecut au aparut peste 10 alterari in algoritmul de departajare Google, care sunt cele mai notabile si cele mai discutate ,dar se produc updaturi chiar zilnice.


Din acest motiv, siturile sunt obligate sa gaseasca solutii constant acestor modificari, macar in scopul de a-ti mentine pozitia daca nu pentru a creste in topul cautarilor naturale. Conform cu informatiile advertiserilor in servicii seo, anul urmator soseste cu o sarja de noi modificari.


Estimarile in trecut anuntau ca traficul de pe dispozitivele mobile il va surclasa pe cel de pe calculatoare si aceasta statistica s-a implinit. In prezent, sunt mai multe device-uri mobile decat desktopuri.


Initial, retelele social media erau doar cu scopul a partaja continutul,insa in prezent, a devenit de-a dreptul un canal de promovare online. E un motiv foarte important sa utilizezi conturi macar pe cateva situri de socializare pentru a prezenta frecvent informatii utile, oferte sau reduceri. La fel de benefic este sa ai un cont de Google+ pentru firma ta, deoarece continutul se indexeaza mai rapid in cautarea organica Google.


In plus, Google ia in considerare referitor la SEO de volumul de accesari ale sitului, de cate likuri si share-uri detine. Mai mult, trimitand si altor utilizatori continutului publicat in website-urile sociale, sunt posibilitati mai ridicate sa capeti linkuri externe care vor fi benefice pentru promovarea site-ului.


Totodata, prin intermediul retelelor sociale obtineti prospecti, aceasta conducand la cresterea vanzarilor si, totodata, a profitului.


Adaugati keyword-uri dedicate


Daca in urma cu ceva site-uri utile timp se puteau indica keyworduri tematice cu scopul de a descrie cu ce se ocupa site-ul tau, pe masura diversificarii volumului de situri , acest aspect a ajuns sa fie imposibil. Ca urmare, este esential sa va ganditi ceea ce cauta clientul cand intra pe site-urile redate de motorul de search.


Indiferent de tipul business-ului, trebuie sa publicati mereu informatii noi. Daca ne referim la un forum acest lucru este absolut normal, daca discutam despre un site informational, incercati sa publicati cat mai des informatii noi referitoare la afacerea voastra. In promovare site situatia unui magazin ecommerce, scrieti de fiecare data o mica descriere a articolului pe care incercati sa il vindeti. Textul postati-l intotdeauna in retelele sociale.


Admin · 80 vistas · Escribir un comentario

Vínculo permanente hacia el artículo completo

http://gainfulwealth1045.hazblog.com/Primer-blog-b1/Previziuni-in-promovarea-site-urilor-b1-p4.htm

Comentarios

Este artículo no tiene Comentario por el momento .....


Escribir un comentario

Estatuto de los nuevos comentarios: Publicado

Se mostrará tu URL


Por favor introduce el código contenido en las imágenes.


Texto del comentario

Opciones
   (Salvar el nombre, el mail y la URL en los cookies)